Min träningsfilosofi
Min filosofi gällande träning är att det inte finns några genvägar, jag har bara en kropp och den behöver jag ta hand om. Den behöver rörelse och motion för att fungera optimalt med de krav vardagen ställer på den. Jag vill vara en aktiv mamma nu och många år framöver. Därför har träningen för mig blivit en livsstil som är starkt kopplat till känslan av välmående, både fysiskt och psykiskt.

Det är den känslan jag hoppas kunna ge dig som tränar med mig. Att du känner att det du investerar i dig själv, kommer ge dig så mycket tillbaka i form av bättre hälsa och mera ork.
Oavsett om ditt mål är att tappa några kilon, åka Vasaloppet eller träna för att bli piggare så kommer jag finnas där för att stötta, motivera och hjälpa dig. Din hälsa och ditt mål är mitt fokus!

Om mig
Så länge jag kan minnas så har jag alltid tyckt om att röra på mig. Allt från dans, löpning, gruppträning till styrketräning. Jag älskar känslan som träning ger mig, jag får en energikick och jag mår så mycket bättre.

Efter mitt första barn så behövde jag ett mål med min träning och anmälde mig därför till Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon. Båda loppen genomfördes och därefter har löpning varit en viktig del i min vardag. Styrketräningen har funnits där som ett komplement till löpningen, men senare har även den fått ta mer plats. Min nyaste passion är Ashtangayogan. Ett otroligt bra redskap som hjälper min kropp att hålla sig rörlig och smidig samtidigt som den tar hänsyn till hela människan, insida som utsida. Allt hänger samman. Det är ett stort fokus för mig, holistiskt tänkande. Att hur du mår kommer från insidan, kan den stråla och må bra kommer det även synas på utsidan.
Jag leder just nu gruppträning i just Kettlebell och TRX i Töllstorpshallen i Gnosjö. Jag har även kurser inom ashtangayoga.