"Jag gick med i viktminsknings/pt gruppen för jag kände att jag behövde gå ner några kilo i vikt samt komma igång med träningen.

Tidigare har jag nästan enbart gått långa promenader. Nu fick vi lära oss hur viktigt det är att variera träningen och komma upp i puls.

Jag började med athletic, spinning och kombinerade det med raska promenader och lite jogging. Vi i pt gruppen träffades en gång i veckan där vi tränade hårt. Vi fick individuellt anpassade tränings-scheman, kostråd och bra pepp via mail och sms de dagar då vi inte sågs.

Jag tränade 4-6 gånger i veckan. Det i kombination med bra kost har gjort så att jag har gått ner 9% fett. Målet när jag började pt gruppen var 5%, så jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera Lindas pt grupp!"


Karolin Nydén Petersson
Jag är inte bara en före detta idrottsman utan idag pappa, mentor och ledare i mina daglig sysslor.
För ca ett år sedan råkade jag ut för en matförgiftning i främmande land och perioden efter att jag tillfrisknat, blev tydligt påminnande om att min kondition var usel. Jag fattade då ett viktigt beslut, att min kropp aldrig mer ska få hamna i detta otränade tillstånd. Jag kom då i kontakt med Linda Johansson och förklarade att jag dels måste vara tränad för att klara fysiska som psykiska påfrestningar samt kunna fortsätta utöva mina sporter. Jag fick en tid och stod inför mitt första träningspass på länge och tänkte att det här klarar jag utan större problem. Oj, vad mycket som har hänt inom teknik och styrketräning sedan jag senast var i dessa lokaler. Helt nya träningsformer och övningar som visade att jag var i sämre form än vad jag själv föreställt. Efter träningsvärk och timmar i dessa lokaler har jag idag äntligen kommit en bit på väg. Jag känner att jag har blivit starkare och klarar mina sysslor betydligt bättre idag än för ett år sedan. Till alla er som fundera på att börja träna, sluta fundera och ta ansvar för era kroppar, och ja, visst kostar det pengar men är det inte värt att investera i sin hälsa? Det enda du riskerar är att leva längre och bli lyckligare.
Det är unikt att vi i lilla Gnosjö har tillgång till Lindas professionella hjälp.

Magnus Wik, Marketing manager
AB Rydéns i Gnosjö